Jump to content

Recommended Posts

For Real

Link not working

 

Sent from my GT-S7275R using Tapatalk

Link to post
Share on other sites
Mikala
Paul

For some of you, it may be part of the (DNS?) problem they are having in the Philippines? The pages load fine for me. I have a Vietnamese Internet Provider, though.

Link to post
Share on other sites
Paul

Didn't load for me either . Got this - 

Sorry, we couldn't find the page you're looking for.

 

Suggestions:

 

All links on the page gave the same result.

 

Wow. You are in Australia. Kinda of blows my "Philippines DNS issues" statement out of the water. 

Link to post
Share on other sites
Banacon

Wow. You are in Australia. Kinda of blows my "Philippines DNS issues" statement out of the water.

Works in california.

 

Sent from my KFTT using Tapatalk HD

Link to post
Share on other sites
Knowdafish

The link works fine for me in Dumaguete, Negros Oriental, Philippines. Thanks for posting it Paul. It is very informative and an easy read when it comes to inverters. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..