Jump to content
Sign in to follow this  
RogerDat

automatickly signed out again!

Recommended Posts

RogerDat

it happened again, what is the trouble code? Also, it says there are 380 post on this forum, but I only see 3, all mine.

 

Screenshot (219).png

Share this post


Link to post
Share on other sites
RogerDat

Found this for that error code"

I've been getting quite a number of these lately while either clicking links to forum threads, or trying to reply to a thread:

 

Sorry, there is a problem

We could not locate the item you are trying to view.

Error code: 2S136/V

Contact Us

 

Is this a temporary after-effect of the forum downtime, or is there a more serious issue going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
RogerDat

Hello is anybody there? Oh well another dead forum I guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paul
On 7/2/2017 at 3:22 PM, RogerDat said:

Is this a temporary after-effect of the forum downtime, or is there a more serious issue going on?

First, please keep in mind that, if this were a server or software issue, more people, most likely everyone, would be having a similar issue here. But, they aren't. I am not having any issues. And, at the moment, you are the only one who is reporting one to me. So, I can only draw a (temporary) conclusion that it is an issue on your end. 

Second, the first rule concerning log in or other forum access issues, always, is to:

  1. Delete all cookies.
  2. Delete / Refresh cache.

If that does not work, the next thing to do is to try a browser that you typically do not use to access this forum with. By doing this, you can determine if it is a device or browser issue. 

1 hour ago, RogerDat said:

Hello is anybody there? Oh well another dead forum I guess.

My apologies. I have a LOT going on at the moment and have not been as vigilant as I should be.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
RogerDat

Thank you, i will try your suggestions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paul
On 7/3/2017 at 5:48 PM, RogerDat said:

Thank you, i will try your suggestions.

Did it work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
RogerDat

it only happens if I am interrupted writing a post, and am gone for several minuets, and when i come back, and finish typing it, try to post, that's when it happens, says i don't have permission to view the post, and I am disconnected.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paul
On 7/5/2017 at 10:21 AM, RogerDat said:

it only happens if I am interrupted writing a post, and am gone for several minuets, and when i come back, and finish typing it, try to post, that's when it happens, says i don't have permission to view the post, and I am disconnected.

In all browsers, or just one?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..