Jump to content
Sign in to follow this  
toshi

breitbart won't load anymore

Recommended Posts

toshi

I like to read a lot of news and i noticed that in the past 3-4 day's i can't open breitbart  http://www.breitbart.com
 
if i use a VPN i don't have a problem, anyone knows why? are they (PH government) censoring this site? 
 
same in my breitbart app .
 
i look online but can't find anything neither

Edited by Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jawny

Count your blessings.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
BossHog

Never heard of that website before

 

but loaded fine just now.

 

http://www.breitbart.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
USMC-Retired

I have it working also.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Woolf

could be that your public IP has been flagged as used for spamming

 

happens a lot with philippine IP's

 

loads ok here from a philippine IP

Edited by Woolf

Share this post


Link to post
Share on other sites
RogerDuMond

works for me using Globe LTE

Edited by RogerDuMond

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paul

Loads fine for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
USMC-Retired

if there is a latency issue because he is going through a VPN it could cause the page to time out or not load completely.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Woolf

 

 

if i use a VPN i don't have a problem,

 

the OP said no problem when through VPN

Share this post


Link to post
Share on other sites
USMC-Retired

the OP said no problem when through VPN

 

Then back to Wolf's answer would be correct.  

 

could be that your public IP has been flagged as used for spamming

 

happens a lot with philippine IP's

 

loads ok here from a philippine IP

Edited by USMC-Retired

Share this post


Link to post
Share on other sites
toshi

@WOOLF

 

how can i fix this? i don't spam or stuff and every other website works fine..

 

i reset router, deleted cookies etc

 

furthermore it seems trough my phone the same problem occurs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
USMC-Retired

There is no fix it is the IP to the outside world.  A VPN is solving the issue I would continue.  Also what is your speed with and with out the VPN because if there is excessive latency or a bad route the Philippines uses it could cause you not to connect.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Woolf

@WOOLF

 

how can i fix this? i don't spam or stuff and every other website works fine..

 

i reset router, deleted cookies etc

 

furthermore it seems trough my phone the same problem occurs.

 

well  the public IP's are shared by many users

 

very often even if you restart the modem you will have the same public ip

 

try search "my ip"  with out the "   then you can see your public ip and see if you always get the same

 

deleting cookies will not help

 

off the modem for  an hour,  maybe more, maybe you will get another ip

Edited by Woolf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Woolf

this one will show the public ip

 

https://www.whatismyip.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
SkyMan

I can get to breitbert but not verizonwireless.com  Also, I was using tunnelbear as a vpn but it now has some peoblem.  This is for a few days now.  

 

PLDT/Smart  HomeBro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..